Er du vår nye medarbeider?

vi har 1 fast 100% barnehagelærer stilling fra 1.8.21.

Vi søker nye faste ansatte til vår fine lille barnehage fra 01.08.21. Du må være fleksibel, positiv og engasjert, og by på deg selv slik at barna får gode opplevelser.

Det er en fordel med kompetanse innen tegn til tale, samt gode kommunikasjonsferdigheter. Vi ønsker oss også noen med musikalske evner, gjerne noen som kan spille ett instument eller har et engasjement for kunst, kultur og kreativitet.

Du må ha evnen til å reflekter og utvikle pedagogisk praksis. Som barnehagelærer må du kunne lede dine medarbeidere på en hensiktsmessig måte.

Samarbeid er ett nøkkelbegrep og personlig egnethet vektlegges.

 

Mer informasjon om stillingen kan fås ved å kontakte daglig leder Kine på telefon 95 27 09 49

Søknad og cv sendes på epost til: styrer@camillabarnehage.no

Søknadsfrist omgående.

For stillingen 1.8.21 er frist 30.04.2020.

Kontaktperson:

Kjersti J. Baadstøe-Hopmoen

TLF: 91399468

Epost: styrer@camillabarnehage.no

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Camilla Barnehage As

Hjemmeside:

http://camilla.barnehage.no/

Facebook:

https://www.facebook.com/camillabarnehage.no/

Camilla barnehage AS er en liten, privat barnehage (medlem av PBL) i Eidsvoll, med mye sjel og sjarm. Vi setter barna først, og fokuserer på trygghet, tillit og trivsel gjennom lek og magi hver dag. De ansatte har høy faglig kompetanse, er oppdaterte, omsorgsfulle, rause og står på for hverandre. Vi har en egen lavvo i vårt flotte uteområde, som flittig brukes, i tillegg til våre turer ellers i nærområdet. Vi lager god og næringsrik mat, og bruker mye av tiden ute. Med litt ekstra fokus på musikk og litteratur gjør vi barndommen magisk.